Vingercondoom 100 stuks
Vingercondoom 100 stuks
Vingercondoom 100 stuks
Vingercondoom 100 stuks
Vingercondoom 100 stuks
Vingercondoom 100 stuks

Vingercondoom 100 stuks

MEG 137122

Latex vingercondooms verpakt 100 stuks. Zorg voor een optimale bescherming van de huid of wond met een vingercondoom.

Maat
 

Vingercondoom kopen - Poedervrij Latex voor veilige bescherming

Wanneer het aankomt op precisiewerk of hygiënische zorg, is een vingercondoom een onmisbaar hulpmiddel. Als u op zoek bent naar hoogwaardige vingercondooms, dan zijn onze poedervrije latex vingercondooms de perfecte keuze. Veilige bescherming bij een verwonding met een vingercondoom. Zorg met een vingercondoom dat er geen vervuiling ontstaat bij een verwonding.

Voordelen van een vingercondoom

Vingercondooms bieden talloze voordelen die uw werk en hygiëne verbeteren:

  1. Bescherming: Vingercondooms bieden een barrière tussen uw huid en het te behandelen gebied. Dit is van vitaal belang bij medische handelingen en bij precisiewerk om infecties en contaminatie te voorkomen.

  2. Hygiëne: In omgevingen waar hygiëne van cruciaal belang is, zoals medische instellingen of voedselbereiding, zijn vingercondooms een praktische en effectieve manier om kruisbesmetting te voorkomen.

  3. Nauwkeurigheid: Bij het aanbrengen van zalven, crèmes, of andere substanties, helpt een vingercondoom om een gelijkmatige en nauwkeurige toepassing te garanderen.

Waarom onze poedervrije latex vingercondooms?

Onze poedervrije latex vingercondooms zijn ontworpen met comfort en bescherming in gedachten: Poedervrij: Poeder kan allergische reacties veroorzaken en de overdracht van micro-organismen vergemakkelijken. Onze poedervrije vingercondooms minimaliseren dit risico. Hoogwaardige Latex: Gemaakt van kwalitatief latex, bieden onze vingercondooms een optimale pasvorm en bescherming.

Bestel nu uw vingercondooms

Investeer in de veiligheid en nauwkeurigheid van uw werk met onze poedervrije latex vingercondooms. Of het nu gaat om medisch gebruik, hygiënische zorg, of precisiewerk, vingercondooms zijn onmisbaar. Bestel vandaag nog en profiteer van de voordelen van hoogwaardige bescherming. Ga voor veiligheid, ga voor precisie, kies voor onze vingercondooms.

Een vingercondoom wordt gebruikt in de medische zorg en Horeca voor optimale bescherming van kleine wondjes of de huid. Hoe goed iemand ook haar of zijn handen wast of desinfecteert, 100% smetvrij worden de handen nooit. Met het gebruik van een vingercondoom wordt ervoor gezorgd dat de vingers niet in contact komen met de huid en daarmee ook smetvrij te blijven.

De vingercondooms zijn geproduceerd van Latex en zijn verpakt per 100 stuks. Verkrijgbaar in de maten Small, Medium, Large en X-tra Large. Vingercondooms zijn voor eenmalig gebruik, daarna verwijderen en weggooien. 

Latex Allergie? Kijk dan naar het Vingerverband ook wel de Vingerbob. Verkrijgbaar in de HACCP versie voor de Horeca.

Specificatie Vingercondoom Wit

  • Inhoud: 100 stuks
  • Kleur: Wit
  • Merk: Servocare
  • Materiaal: Latex

 

 

 

Materiaal
Latex
Fabrikant
Ratiomed
Servocare
Poedervrij
Ja
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
100 Stuks
4250610506416

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: