Actiomedic Oogspoelfles PH Neutraal 500ml

Actiomedic Oogspoelfles PH Neutraal 500ml

AC.10.0102
 

Zuren of alkaliën in uw oog terecht gekomen? Het is belangrijk om snel te handelen en de zuurgraad te herstellen . Dit kan met de Actiomedic BIOPHOS74 pH-neutrale oogspoeling met een flaconinhoud van 500ml. Deze oogspoeling bestaat uit een speciale pH-neutrale vloeistof die snel en effectief de zuurgraad van ogen hersteld naar neutrale stand. De oogspoeling helpt bij het reinigen van je ogen bij contact met contact met chemicaliën of andere zuren/alkaliën. De flacon is voor eenmalig gebruik en heeft een ergonomische oogschelp. Met deze flacon kan circa vijf minuten gespoeld worden.

Beschrijving:

Actiomedic BIOPHOS74 pH-neutrale oogspoeling met een flaconinhoud van 500ml. Deze oogspoeling bestaat uit een speciale pH-neutrale vloeistof die snel en effectief de zuurgraad van ogen hersteld naar neutrale stand. De oogspoeling helpt bij het reinigen van je ogen bij contact met contact met chemicaliën of andere zuren/alkaliën. De flacon is voor eenmalig gebruik en heeft een ergonomische oogschelp. Met deze flacon kan circa vijf minuten gespoeld worden.

Toepassing:

Plaats de ergonomische oogkap op het bevuilde oog, draai de oogkap en knijp in de fles. Voor gebruiksinstructies zie ook de flacon.

 

Logistieke info:

Artikelnummer: AC.10.0102

Actiomedic Oogspoelfles BIOPHOS74 PH Neutraal 500ML

Inhoud verpakking: 1 stuk

Inhoud overdoos: 6 x 1 stuks

Kleur
Blauw
Materiaal
Vloeistof
Producttype
Fles
Type
pH Neutraal
Fabrikant
Actiomedic
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 10,00 - €19,99
Inhoud
500ml

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: