Navulling EHBO koffer BHV HACCP
Navulling EHBO koffer BHV HACCP
Navulling EHBO koffer BHV HACCP
Navulling EHBO koffer BHV HACCP

Navulling EHBO koffer BHV HACCP

NV.20.0150

De EHBO inhoud HACCP geschikt voor een EHBO koffer voor de Horeca en voedingsindustrie. Losse navulling voor de HACCP EHBO koffer.

 

Complete navulling voor de BHV HACCP verbandkoffer volgens de laatste normering van het oranje kruis. Snel en simpel uw verbandkoffer weer op orde volgens de laatste norm.
Geschikt voor de horeca en voedingsindustrie. De ruim voorziene 114-delige EHBO inhoud zorgt ervoor dat de verbandkoffer weer up-to-date is en voldoet aan de richtlijnen. De meest voorkomende EHBO hulpmiddelen als verbanden, kompressen, snelverbanden, pleisters, zwachtels en wondreinigingdoekjes zijn aanwezig in de navulset. 

Waarom een Navulling volgens de HACCP norm?

Sinds 1995 is de HACCP wet (Hazard Analysis Critical Control Points) verplicht voor bedrijven die met voedsel werken. Vanuit de Europese Unie is vastgesteld dat elke bedrijf wat zich bezighoud met voedsel moet voldoen aan de laatste richtlijnen van de HACCP regelgeving door bijvoorbeeld een Verbandkoffer voor de voedingsindustrie in huis te hebben of bijvoorbeeld met bepaalde hygiene producten te werken als wegwerphandschoenen en schoenovertrekken. (Hygiënecode horeca)

Sommige EHBO Hulpmiddelen worden aanbevolen naast de EHBO koffer. Zorg er gemakkelijk voor dat de verbandkoffer langer verzegeld blijft door er een Pleisterautomaat naast op te hangen of een Oogspoefles als u met bepaalde stoffen werkt van Plum. Voor de voedingsindustrie of Horeca moet u opletten dat u alles voorziet met de blauwe HACCP pleisters.

Wenst u de materialen los te bestellen, bekijk dan de Controlelijsten. Zorg ervoor dat de verbandkoffer minimaal jaarlijks 1x of 2x wordt gecontroleerd op de inhoud. Hiermee komt u nooit voor bepaalde verrassingen te staan.

Fabrikant
MHCI Products
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Geschikt voor
Horeca/Voedingsindustrie
Prijs
€ 30,00 - € 49,99
Inhoud
BHV Norm 2016

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: