Evacuatie Stoel L 88 x B 53 x H 140 cm

Evacuatie Stoel L 88 x B 53 x H 140 cm

EHK.65.0100
Deze evacuatie stoel van aluminium kan overal worden gebruikt waar mensen via trappen moeten word.........
 

Evacuatiestoel kopen? Veiligheid in elke situatie met Lifeguard Evacuatiestoelen!

Waarom een evacuatiestoel van Lifeguard?

Lifeguard Evacuatiestoelen zijn de ideale keuze voor het veilig en efficiënt evacueren van personen in geval van nood, vooral bij noodsituaties op trappen. Onze evacuatiestoelen zijn speciaal ontworpen om snel en comfortabel te worden gebruikt, zelfs op smalle en steile trappen. De veiligheid van mensen staat voorop bij Lifeguard, en onze evacuatiestoelen zijn dan ook uitgerust met geavanceerde functies om een soepele en veilige evacuatie te garanderen. Dankzij het robuuste frame en de hoogwaardige materialen bieden onze evacuatiestoelen maximale stabiliteit en ondersteuning tijdens het afdalen van trappen. De Lifeguard Evacuatiestoel is eenvoudig te bedienen en kan door één persoon worden gebruikt, waardoor snelle evacuaties mogelijk zijn, zelfs in noodsituaties waarin elke seconde telt.

Lifeguard Evacuatiestoel afmeting 88 x 53 x 140

De Lifeguard Evacuatiestoel heeft een compact ontwerp met afmetingen van 88 x 53 x 140 cm. Dit maakt de stoel geschikt voor gebruik in smalle gangen en trappenhuizen, waar ruimte beperkt is. De stoel is uitgerust met veiligheidsgordels en een comfortabele zitting, zodat de persoon die geëvacueerd wordt, stevig en comfortabel zit tijdens de evacuatie. Daarnaast zijn de wielen van de evacuatiestoel voorzien van remmen, waardoor een veilige en gecontroleerde afdaling op trappen mogelijk is. Met de Lifeguard Evacuatiestoel kun je vertrouwen op een betrouwbare en effectieve oplossing voor evacuaties op trappen, zelfs in situaties waarbij andere evacuatiemethoden niet mogelijk zijn.

Veiligheid en gebruiksgemak: Lifeguard Evacuatiestoelen

Lifeguard staat bekend om zijn hoogwaardige producten die voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Onze evacuatiestoelen zijn geen uitzondering. Ze zijn getest en gecertificeerd om te voldoen aan de strengste veiligheidseisen, zodat je kunt vertrouwen op de betrouwbaarheid en duurzaamheid van onze producten. Bovendien zijn onze evacuatiestoelen gebruiksvriendelijk en intuïtief ontworpen, zodat ze snel kunnen worden ingezet, zelfs in stressvolle situaties. Dankzij het compacte formaat en de wendbaarheid zijn onze evacuatiestoelen gemakkelijk te manoeuvreren, zelfs in smalle ruimtes. Kies voor Lifeguard Evacuatiestoelen en zorg ervoor dat je bedrijf, zorginstelling of organisatie goed is voorbereid op noodsituaties. Met onze evacuatiestoelen kun je vertrouwen op veiligheid en efficiëntie bij het evacueren van personen op trappen. Evacuatiestoel kopen? Investeer in veiligheid en gemak met de Lifeguard Evacuatiestoel, jouw betrouwbare partner in noodsituaties op trappen!

Deze evacuatie stoel van aluminium kan overal worden gebruikt waar mensen via trappen moeten worden geëvacueerd.

De stoel is binnen enkele seconden klaar voor gebruik en kan worden bediend door één persoon. Het schuifsysteem zorgt voor veilig transport en dankzij de uitvouwbare kleine wieltjes is horizontaal transport ook mogelijk.

Specificaties

  • Maat (uitgeklapt): L 88 x B 53 x H 140 cm
  • Maat (samengevouwen): L 120 x B 53 x H 17 cm
  • Gewicht: 13 kg
  • Max. Laadvermogen: 159 kg
  • Kleur: Blauw

Wordt geleverd exclusief wandbeugel en opberghoes! U kan deze los bestellen via de bijbehorende producten.

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: