Alcoholdoekjes 6,5 x 3cm 100 stuks

Alcoholdoekjes 6,5 x 3cm 100 stuks

310.005

Met deze alcohol doekjes kunt u gemakkelijk uw wondjes reinigen en desinfecteren en helpt .........
Hoeveelheid Eenheid prijs U bespaart
50 € 2,25 € 12,50
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
1 - € 2,50
50 € 0,25 € 2,25
 

Alcohol doekjes kopen: Effectieve reiniging voor wonden en oppervlaktes

Wanneer hygiëne en veiligheid van essentieel belang zijn, zijn Alcohol Doekjes een onmisbare aanvulling op uw dagelijkse routine. Of het nu gaat om het reinigen van wonden of het desinfecteren van oppervlaktes, deze doekjes bieden u de kracht van 70% isopropylalcohol voor effectieve reiniging.

Met deze alcohol doekjes kunt u gemakkelijk uw wondjes reinigen en desinfecteren en helpt het voorkomen van infecties.
Een goede wondverzorging is zeer effectief tegen wondinfecties.
De verpakking bevat 100 doekjes.

Waarom alcoholdoekjes gebruiken?

Er zijn talloze redenen waarom alcoholdoekjes een slimme keuze zijn:

  • Veelzijdigheid: Deze doekjes zijn perfect voor het reinigen van wonden, desinfecteren van huidoppervlaktes en het schoonmaken van medische instrumenten. Ze zijn een waardevolle aanvulling in EHBO-kits, medische praktijken en huishoudens.

  • Snelle reiniging: Met alcoholdoekjes kunt u snel en gemakkelijk oppervlaktes reinigen en desinfecteren. Ze zijn handig voor onderweg, op reis, op het werk en thuis.

  • Effectieve desinfectie: De 70% isopropylalcohol in deze doekjes is bewezen effectief in het doden van bacteriën en ziektekiemen, waardoor u gemoedsrust heeft over de hygiëne.

  • Eenvoudig in gebruik: De doekjes zijn vochtig en klaar voor gebruik, zonder dat u extra reinigingsmiddelen hoeft toe te voegen. Ze zijn gebruiksvriendelijk en verminderen het gedoe van het mengen van oplossingen.

Wondreiniging en meer met alcoholdoekjes per stuk verpakt

Of u nu een kleine snee hebt opgelopen, een wond schoonmaakt of oppervlaktes desinfecteert, alcohol doekjes bieden een handige oplossing. Voeg ze toe aan uw EHBO-uitrusting, werkplek of handtas voor snelle en doeltreffende hygiëne, waar u ook bent.

Bestel uw alcohol doekjes

Wacht niet tot het te laat is om de juiste hygiënische voorzorgsmaatregelen te nemen. Bestel vandaag nog uw alcohol doekjes en wees voorbereid op elke situatie waarin schone oppervlaktes en wondreiniging van vitaal belang zijn. Met hun 70% isopropylalcohol bieden deze doekjes u een betrouwbare manier om bacteriën en ziektekiemen te bestrijden, terwijl ze tegelijkertijd gemak en gebruiksgemak bieden. Voeg alcohol doekjes toe aan uw dagelijkse routine en geniet van de voordelen van een schonere, veiligere omgeving.

Specificaties Alcoholdoekjes 100 stuks

  • Merk: van Heek medical
  • Afmeting: 6,5 x 3 cm
  • Inhoud: 100 stuks
  • Percentage alcohol: 70% isopropylalcohol
Merk
Sanaplast
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Manier van Ontsmetting
Desinfectiemiddel
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
100 Stuks

Klanten die dit product kochten, kochten ook: