Verbandkoffer BHV HACCP Horeca
Verbandkoffer BHV HACCP Horeca
Verbandkoffer BHV HACCP Horeca
Verbandkoffer BHV HACCP Horeca

Verbandkoffer BHV HACCP Horeca

700_8011

De EHBO koffer HACCP geschikt voor de voedingsindustrie en horeca volgens de laatste norm van het Oranje Kruis. Wordt geleverd inclusief wandbeugel. 

 

Verbandkoffer of EHBO koffer kopen voor de Horeca of voedingsindustrie?

Voor het bedrijf een EHBO koffer nodig, maar weet u niet welke goed aansluit bij de diensten die u aanbied? De EHBO koffer HACCP voor de laatste norm van het Oranje kruis is geschikt voor bedrijven, organisaties en verenigingen. De 84-delige EHBO koffer beschikt over alle materialen om eerste hulp te bieden. Check nu onze branche checker, waarin u kan zien welke EHBO koffer u nodig heeft voor uw bedrijf, organisatie of vereniging.

Verbandkoffer BHV standaard - HACCP

Deze koffer is speciaal bedoeld voor de horeca en voedingsindustrie. De koffer voldoet aan de Arbo eisen voor onder andere: café, restaurant, (professionele) keukens, culinaire (buiten) activiteiten, horeca leveranciers, voedingsmiddelen industrie en dergelijken. Daarnaast voldoet deze koffer ook aan de laatste richtlijnen  van Het Oranje Kruis en wordt deze koffer geleverd inclusief Oranje Kruis certificaatsticker.

In deze verbandkoffer zitten verbandmiddelen en artikelen die nodig zijn voor het behandelen van verwondingen die kunnen ontstaan bij kleine calamiteiten op de werkvloer. Alle artikelen zijn in vakken geplaatst welke worden afgeschermd met transparante afdekplaten. Dit maakt de verbandkoffer compact en overzichtelijk.

Er wordt aangeraden om de koffer te verzegelen met een controlesticker of verzegeling. Zo weet u of uw koffer nog compleet is en dus aan de richtlijnen voldoet of dat u de ontbrekende producten moet nabestellen.

Waarom een EHBO-koffer voor de Horeca?

Sinds 1995 is de HACCP wet (Hazard Analysis Critical Control Points) verplicht voor bedrijven die met voedsel werken. Vanuit de Europese Unie is vastgesteld dat elke bedrijf wat zich bezighoud met voedsel moet voldoen aan de laatste richtlijnen van de HACCP regelgeving door bijvoorbeeld een Verbandkoffer voor de voedingsindustrie in huis te hebben of bijvoorbeeld met bepaalde hygiene producten te werken als wegwerphandschoenen en schoenovertrekken. (Hygiënecode horeca)

Specificaties Verbandkoffer BHV HACCP Horeca

  • Verbandkoffer voor de horeca, restaurants, kantines 
  • Voldoet aan richtlijnen Oranjekruis 2016 inclusief Oranje Kruis certificaat sticker
  • Afmeting: 32 x 23 x 13 cm en wordt geleverd inclusief wandhouder
  • Houdbaarheidsdatum is 3-4 jaar
Kleur
Oranje
Materiaal
ABS
PP
Afmeting
32 x 23 x 13 cm
BTW
9%
Wandhouder
Ja
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Medisch Hulpmiddel
Ja
Geschikt voor
Horeca/Voedingsindustrie
Prijs
€ 30,00 - € 49,99
Inhoud
HACCP BHV

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: