Wandhouder Sanaplast oogspoelfles

Wandhouder Sanaplast oogspoelfles

700.1102
Oogspoelfles wandhouder gemaakt van staal is uitsluitend geschikt voor oogspoelfles 500ml.
.........
Hoeveelheid Eenheid prijs U bespaart
10 € 4,46 € 4,96
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
1 - € 4,96
10 € 0,50 € 4,46
 

Oogdouche wandhouder kopen?

In vele industrieën en laboratoria is het essentieel om de juiste veiligheidsmaatregelen te nemen, waarvan oogdouche een cruciaal onderdeel is. Oogdouches bieden directe verlichting en spoeling bij blootstelling van de ogen aan schadelijke stoffen. Maar hoe zorg je dat een oogdouche altijd binnen handbereik is? De oplossing is een oogdouche wandhouder. Een oogdouche wandhouder zorgt ervoor dat de oogdouche altijd op een vaste, zichtbare en bereikbare plek hangt, klaar voor gebruik in geval van nood.

Oogspoelfles wandhouder gemaakt van staal is uitsluitend geschikt voor oogspoelfles 500ml.
Deze is makkelijk te bevestigen aan een wand of iets dergelijks door middel van schroefjes. De schroefjes zijn inbegrepen bij het bestellen van de wandhouder.

Voor welke Oogdouche is de wandhouder geschikt?

De wandhouder die u bij ons kunt kopen is universeel en daarmee geschikt voor diverse merken oogdouches zoals PLUM, Actiomedic, Instantcare, en Braun, en kan oogdouche flessen tot en met een inhoud van 500 ml houden. Deze compatibiliteit zorgt ervoor dat u niet gebonden bent aan een specifiek merk of type oogdouche, waardoor u de vrijheid heeft om te kiezen welke oogdouche het beste bij uw behoeften past.

Productspecificaties Sanaplast 500ml wandhouder

  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: RVS
  • Inclusief bevestigingsmateriaal

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: