Kiss off Life (Beademingsdoekje) 1st

Kiss off Life (Beademingsdoekje) 1st

050.0620
Met dit beademingsdoekje kunt u hygiënisch mond-op-mond beademing geven. Dit voorkomt infect.........
Hoeveelheid Eenheid prijs U bespaart
100 € 1,07 € 11,90
500 € 1,01 € 89,25
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
1 - € 1,19
100 € 0,12 € 1,07
500 € 0,18 € 1,01
 

Beademingsdoekje kopen? Waarvoor gebruik ik een Kiss of Life?

Overweegt u een beademingsdoekje te kopen? Een beademingsdoekje, ook wel bekend als Kiss of Life, is een essentieel hulpmiddel bij het verlenen van eerste hulp in noodsituaties. Het wordt gebruikt om mond-op-mondbeademing toe te passen bij een bewusteloos slachtoffer of iemand die niet meer zelfstandig kan ademen.

Waarom mond-op-mondbeademing?

Mond-op-mondbeademing is een levensreddende techniek waarbij de hulpverlener lucht in de longen van het slachtoffer blaast. Dit is van cruciaal belang wanneer de ademhaling van het slachtoffer stopt of ernstig wordt belemmerd. Door mond-op-mondbeademing toe te passen, kan zuurstof worden toegevoegd aan de longen van het slachtoffer en kan de bloedcirculatie worden op gang gehouden.

Belangrijk bij EHBO & BHV trainingen

Een beademingsdoekje is een onmisbaar onderdeel van EHBO- en BHV-trainingen. Het biedt hulpverleners de mogelijkheid om te oefenen met mond-op-mondbeademing op een realistische en veilige manier. Tijdens de training leert u de juiste technieken en procedures voor het toepassen van mond-op-mondbeademing, zodat u goed voorbereid bent op noodsituaties in de praktijk.

Hoe gebruik ik een safe kiss?

Het gebruik van een beademingsdoekje is eenvoudig en vereist geen speciale training. Plaats het masker over de mond en neus van het slachtoffer en zorg ervoor dat het goed aansluit. Adem vervolgens uit door het mondstuk van het doekje, zodat lucht in de longen van het slachtoffer wordt geblazen. Herhaal dit proces volgens de richtlijnen voor reanimatie en blijf doorgaan tot professionele hulp arriveert.

Wilt u een safe kiss kopen? Kies voor de hoogwaardige reanimatiemaskers van Medisch Supplies en wees voorbereid op noodsituaties waarbij u levens kunt redden door mond-op-mondbeademing toe te passen.

Met dit beademingsdoekje kunt u hygiënisch mond-op-mond beademing geven. Dit voorkomt infecties en besmettingen en is bovendien erg makkelijk in gebruik.

Specificaties

  • Inclusief terugslagventiel
  • Verpakt in een binnenverpakking
  • Ook wel beademingsdoekje of safe kiss genoemd
Kleur
Wit
Materiaal
Plastic
Fabrikant
van Heek Medical
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: