Spuugzakjes 50 stuks

Spuugzakjes 50 stuks

OZ.10.0100
Hoeveelheid Eenheid prijs U bespaart
10 € 10,41 € 5,48
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
1 - € 10,96
10 € 0,55 € 10,41
 

Spuugzakjes kopen? Handige braakzakjes voor onderweg en auto!

Plastic overgeefzakjes verpakt per 50 stuks voor het hygienisch opvangen van braaksel. Gemakkelijk in gebruik met een opvangcapaciteit van 1500ml. Uitermate geschikt voor gebruik onderweg. Denk hierbij, aan een vlieg of -autovakantie.

Waar wordt een spuugzak voor gebruikt?

Spuugzakjes zijn kleine, ondoorzichtige zakjes die worden gebruikt om braaksel op te vangen. Ze zijn vaak gemaakt van plastic of papier en hebben een sluitstrip of een zelfklevende sluiting. Spuugzakjes worden vaak gebruikt in medische settings, zoals in ambulances, ziekenhuizen en huisartsenpraktijken, maar ze kunnen ook handig zijn voor mensen die reizen of voor degenen die last hebben van misselijkheid of braken.

Hoe gebruik ik een braakzak en waar?

Spuugzakjes zijn speciaal ontworpen om te voorkomen dat het braaksel uit de zak lekt en om het braaksel in de zak op te vangen. Dit helpt bij het verminderen van de rommel en de geur en maakt het gemakkelijker om het braaksel te verwijderen en te verwijderen.

In medische settings worden spuugzakjes vaak gebruikt in combinatie met zuigpompen of andere apparaten om het braaksel uit de maag van een patiënt te verwijderen. Hierdoor wordt de patiënt verlicht van de symptomen van braken en kan de patiënt sneller herstellen.

Spuugzakjes zijn een eenvoudig maar effectief hulpmiddel voor het opvangen van braaksel en kunnen in een aantal situaties nuttig zijn, met name in medische setting.

Specificatie

  • Makkelijk in gebruik
  • Inclusief sluitring Ø 12 cm
  • Volume: 1500ml
  • Materiaal: Polyethylene
  • Verpakt per 50 stuks spuugzakjes
Materiaal
Papier
Fabrikant
MHCI Products
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
25 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: