AED ME PAD Halfautomaat
AED ME PAD Halfautomaat
AED ME PAD Halfautomaat
AED ME PAD Halfautomaat

AED ME PAD Halfautomaat

900.1110
De ME PAD kan worden gebruikt op elke plaats. De gebruiker krijgt alle nodige bijstand door midde.........
 

De ME PAD kan worden gebruikt op elke plaats. De gebruiker krijgt alle nodige bijstand door middel van een gesproken instructie. Dit terwijl het stemvolume automatisch wordt aangepast aan het omgevingsgeluid. Tot vijf activiteiten van drie uur van de duur kan worden opgenomen op de interne SD-geheugenkaart.

Op elk moment kunnen alle belangrijke gegevens zoals hartritme, energieoutput, tijd, etc. worden gebruikt voor de post-analyse. Met de automatische schakelaar kan de uitgang handmatig worden verlaagd. Hiermee kunnen kinderen worden behandeld in noodgevallen, zelfs als er geen pediatrische elektroden beschikbaar zijn.

Alle functies, waaronder prestaties van de batterij en de duurzaamheid van de elektroden worden automatisch gecontroleerd. Een alarm wordt gegeven in het geval van fouten. De software van de ME PAD is geprogrammeerd volgens de huidige richtlijnen van de ERC. De gebruiker wordt geïnstrueerd door het hele proces van de reanimatie. De lange levensduur Li-ion batterij garandeert een standby-tijd van maximaal vijf jaar of tot 200 schokken op volle kracht.

De AED ME PAD word geleverd inclusief gratis AED opbergtas.

Fabrikant:
CU Medical Systems Inc is een leider op het gebied van medische hulpmiddelen en gespecialiseerd in defibrillatoren. Sterke focus op onderzoek, ontwikkeling, productie en customer service voor al haar producten met de nieuwste IT-technologie. CU Medical is zowel gericht op haar binnenlandse markt en verkoopt haar producten ook in meer dan 70 landen wereldwijd.
De producten van CU Medical Systems Inc. zijn ontworpen en vervaardigd volgens internationale normen. Alle producten hebben alle certificeringen zoals ISO, CE, Koreaans FDA, USA FDA en SFDA.

Kleur
Wit
Type
Halfautomaat
Fabrikant
Medical Econet
Certificering
Ja
Garantie
5 Jaar
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
Default value

Bijbehorende producten