Lijst met producten per merk van Heek Medical

Verbandkoffer/doos (Fl)

HEKA TR0090 Verbandkoffer BHV Oranje Kruis

van Heek Medical
700.1111
EHBO Koffer Standaard volgens de laatste norm van Oranje Kruis geleverd inclusief ophangbeugel. Een volledige EHBO Kit voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Voldoet aan de Arbowet.
Verbandkoffers

HEKA Verbandkoffer HACCP

van Heek Medical
700_1065
De HEKA verbandkoffer medimulti HACCP BHV  is een blauwe ABS verbandkoffer, met vaste vakindeling, plexiglas binnenkleppen en wordt geleverd met een wandbeugel. Deze verbandkoffer is gevuld met producten, volgens de richtlijn van het Oranje Kruis.De EHBO Kit is speciaal geschikt voor de horeca en voedingsindustrie. In deze koffer bevinden zich onder...
Divers

Mitella (Driekante doek)

van Heek Medical
050.0590
De driekante doek ook wel mitella genoemd, geproduceerd van 100% non woven materiaal. Geschikt voor immobiliseren/ondersteuning van de schouder, arm en pols.
Navulling Verbandkoffer & Verbanddoos

Navulling EHBO koffer BHV

van Heek Medical
700.1067
Complete ehbo inhoud voor de BHV EHBO Koffer. Voldoet aan de laatste norm van het Oranje Kruis. Geschikt voor bedrijven en organisaties.
Verbanddozen

Verbanddoos EHBO B Universeel

van Heek Medical
700.1210
EHBO Kit Universeel voor aanvulling op de EHBO koffer welke is geschikt op de werkvloer of bedrijfsbus/auto. Wordt geleverd inclusief wandbeugel. Afmeting: 26 x 17 x 8 cm.